Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Κατασκευή e-shop με 100% επιδότηση ΕΣΠΑ

Κατασκευή e-shop με 100% επιδότηση ΕΣΠΑ

24 Δεκεμβρίου, 2020 Νέα

Ένα νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες μέρες επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση, με το οποίο θα διατεθεί ένα ποσό ύψους έως 5.000 ευρώ για την κάθε επιχείρηση και θα αφορά αποκλειστικά το λιανεμπόριο.

Έτσι οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop και να μπορέσουν να λειτουργήσουν τόσο την περίοδο του Lockdown όσο και έπειτα.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής, ενώ το o συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει οι ενδειαφερόμενοι να έχουν καταθέσει τον επενδυτικό τους φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να μην το αφήσετε την τελευταία στιγμή.

Η RedHost μπορεί να υποστηρίξει ολοκληρωμένα επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2231-200123 για να εξετάσουμε από κοινού τους τρόπους που θέλετε να λειτουργεί το e-shop σας και να σας προτείνουμε τις αντίστοιχες τεχνολογικές λύσεις. Ένα προηγμένο τεχνολογικά e-shop προσαρμόζεται στις ανάγκες πώλησης των προϊόντων σας.

 

Εσείς ακόμα ψάχνεστε;