Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Κατασκευή E-shop με Shopify

Shopify Partner

Ψάχνετε Shopify Expert;

Το Shopify είναι η πλατφόρμα που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε το δικό σας e-shop με πολύ χαμηλό κόστος.

Στη RedHost μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε το νέο σας e-shop γρήγορα και αποτελεσματικά βασιζόμενοι στην εμπειρία μας στην υλοποίηση αντίστοιχων e-shop.

Δείτε τα πακέτα συνδρομών του Shopify εδώ.

Γιατί να επιλέξω το Shopify;

Το Shopify έχει αρκετά πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλες πλατφόρμες για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Πρώτον, είναι γρήγορο και εύκολο στη ρύθμιση και χρήση, χωρίς την ανάγκη τεχνικών γνώσεων. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με την φιλοξενία – web hosting και να αγχωθείτε για το κόστος ανάπτυξης .

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών παραμετροποίησης, μεγάλη ποικιλία από δωρεάν templates και themes, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής του design και της λειτουργικότητας του καταστήματός σας. Έχετε ακόμη και μια πλήρη βιβλιοθήκη με επαγγελματικά σχεδιασμένα templates, μαζί με χιλιάδες πρόσθετα για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του.

Υποστηρίζει την πώληση απεριόριστων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών και ομαδοποιημένων προϊόντων. Προσφέρει διασύνδεση με μια πληθώρα παρόχων πληρωμών και μεταφορικών, καθιστώντας εύκολη τη διαχείριση αυτών των σημαντικών πτυχών του καταστήματος.

Τέλος, το Shopify είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα λόγω της εξαιρετικής ασφάλειας και της ιδιωτικότητας που προσφέρει.

Βασικές λειτουργίες του Shopify

Το Shopify παρέχει μια σειρά από λειτουργίες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Ακολουθούν μερικές από αυτές:

Πλήρη διαχείριση των προϊόντων σας, προσθέστε νέα, επεξεργαστείτε τις πληροφορίες, τις εικόνες και τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και οργανώστε τα σε συλλογές.

Έχετε στη διάθεσή σας πλήθος επιλογών για τρόπους πληρωμής και αποστολής, διασύνδεση με διάφορα payment gateways, επιλογή μεταφορέων και αυτόματων φορολογικών διαχειριστών.

Διαχειριστείτε το σύνολο των παραγγελιών σας, προβάλετε τα αναλυτικά στοιχεία κάθε μιας, επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες της, διαχειριστείτε τις επιστροφές χρημάτων και τις ακυρώσεις.

Το Shopify σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων themes, επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του καταστήματός σας κατά βούληση.

Έχετε στη διάθεσή σας ένα μεγάλο app store με μια ποικιλία εφαρμογών και προσθηκών που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε έξτρα λειτουργίες στο κατάστημά σας, όπως email marketing, ενσωμάτωση social media και εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών.

Με τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία και τις αναφορές, σας παρέχετε η δυνατότητα να παρακολουθείτε την απόδοση του καταστήματός σας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων, της επισκεψιμότητας και της συμπεριφοράς των πελατών.