Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Η RedHost συμμετέχει στην έκθεση Lamia Expo 2022

Η RedHost συμμετέχει στην έκθεση Lamia Expo 2022

2 Σεπτεμβρίου, 2022 Νέα

Η RedHost, θα συμμετάσχει στην Πανελλήνια Έκθεση Lamia Expo 2022.

Με σύνθημα “Όλη η Στερεά Ελλάδα σε μια Έκθεση”, δίνεται το σήμα επανεκκίνησης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και ταυτόχρονα η αναγέννηση της εκθεσιακής δραστηριότητας στο κέντρο της Ελλάδας, από 23 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα μας, αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, θα δώσει δυναμικά το παρόν και θα παρουσιάσει το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει στον τομέα του Internet.

Η RedHost παρέχει πάντα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων στους πελάτες της. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, e-shop και custom web εφαρμογών, ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες καταχώρησης domain names και hosting σε ταχύτατους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Cloud Servers.

Ελάτε να γνωρίσετε τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα χρήσης της πλατφόρμας του smswhale.gr με την αποστολή Μαζικών SMS σε περισσότερες από 150 χώρες.

Αν είστε τεχνικός οχημάτων και διαθέτετε συνεργείο,  αναβαθμίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας με την χρήση του Mechanica. Την online εφαρμογή για τη πλήρη διαχείριση και τη παρακολούθηση των εργασιών και των συναλλαγών σας με τους πελάτες σας.

Ψάχνετε προϊόντα τεχνολογίας; Θέλετε να προμηθευτείτε τεχνολογικό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας; Να αγοράσετε το επόμενο pc/laptop/tablet/κινητό για εσάς ή την οικογένειά σας; Βρείτε αυτό που ψάχνετε στο digitstore.gr και εκμεταλευτείτε τη Δωρεάν παράδοση στην πόλη της Λαμίας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συναντηθούμε στη Lamia Expo 2022 και να συζητήσουμε για μια πιθανή συνεργασία ή να μοιραστούμε την εμπειρία σας στον τομέα της πληροφορικής και του internet. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στο info@redhost.gr ώστε να να κανονίσουμε μια συνάντηση στο Κτήριο Β, περίπτερο 13.