Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Προώθηση Ιστοσελίδων SEO

Η Προώθηση Ιστοσελίδων, γνωστή και ως SEO (Search Engine Optimization), αποτελεί κρίσιμη συνιστώσα του Online Marketing. Στην RedHost αναλαμβάνουμε την προώθησή σας στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές SEO. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις επισκέψεις προς την ιστοσελίδας σας από οργανικές αναζητήσεις καθώς θα βγαίνετε όλο και πιο ψηλά στα αποτελέσματα της Google.

Η Google επεξεργάζεται δισεκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μέρα και η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών της δεν βλέπει ποτέ πέρα από την πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Εσείς ξέρετε σε τι θέση εμφανίζεστε; Εάν η ιστοσελίδα σας δεν βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, θεωρείστε ότι είναι αόρατη. Το SEO είναι η διαδικασία που βοηθά τους πελάτες σας να συνδεθούν με την επιχείρησή σας online. Μαζί μπορούμε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας πάνω από τον ανταγωνισμό σας.

Ποιο SEO είναι κατάλληλο για εσάς;

Είστε μια νέα startup επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει ένα όνομα στην αγορά; Ψάχνετε να βελτιώσετε το SEO ranking σας ή να ενισχύσετε την απόδοση της ιστοσελίδας σας; Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τα εργαλεία, την εμπειρία και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να αναπτυχθείτε.

Local SEO

Εάν θέλετε να κυριαρχήσετε την τοπική αγορά, χρειάζεστε μια αντίστοιχη SEO στρατηγική που να οδηγεί και να προσφέρει αποτελέσματα.

  • Local Search Optimization
  • Google My Business
  • Καταχώρηση σε Τοπικούς Οδηγούς και Καταλόγους
  • Δημιουργία Localized Περιεχομένου

Technical SEO

Θέστε τις τεχνικές βάσεις που απαιτούνται και αυξήστε το ποσοστό επιτυχίας της προώθησης της ιστοσελίδας σας.

  • Backlink Analysis
  • Website Migrations
  • Schema Markup
  • Image Optimization

SEO Analytics

Το βασικό πακέτο SEO που προσφέρουμε. Είστε έτοιμοι για περισσότερη πληροφορία; Εξερευνήστε!

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • User Behavior Data
  • Reporting και Insights

Τα 10 βήματα για ένα επιτυχημένο SEO

1. Στόχος

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να καθορίσουμε τους στόχους της προώθησής σας, ορίζοντας μια βάση πάνω στην οποία θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε για το SEO της ιστοσελίδας σας.

2. Έλεγχος Ιστοσελίδας

Εξετάζουμε της ιστοσελίδα σας και αποκτούμε καλύτερη κατανόηση των πλεονεκτημάτων και των αδυναμιών της τρέχουσας θέσης σας. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα εργαλείων SEO, εντοπίζουμε και δίνουμε προτεραιότητα στα στοιχεία εκείνα της ιστοσελίδας σας που θα προσφέρουν τα περισσότερα οφέλη.

3. Ανάλυση Ανταγωνισμού

Ο έλεγχος και παρακολούθηση των ανταγωνιστών σας είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να ξεχωρίσουμε εκείνες τις μοναδικές προτάσεις που θα έχουν αξία για εσάς. Αυτό μας βοηθά να επισημάνουμε τα πλεονεκτήματα της ιστοσελίδας σας, ενώ αυτή παραμένει συντονισμένη με τον ανταγωνισμό.

4. Έρευνα Keyword

Αυτή η κρίσιμη φάση περιλαμβάνει μια εις βάθος ανάλυση των δημοφιλών όρων αναζήτησης, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης των επισκεπτών σας. Αναλύουμε το σύνολο των πληροφοριών, τον ανταγωνισμό και τις δυνατότητες, μέσω πλήθους εργαλείων λέξεων-κλειδιών επιτρέποντας μας να αποκαλύψουμε ευκαιρίες ανάπτυξης για την ιστοσελίδα σας και να προσδιορίσουμε εκείνους τους όρους που είναι πολύτιμοι για την επίτευξη του στόχου μας.

5. Πλάνο Προώθησης

Καθορίζουμε πώς θα υλοποιηθεί το σχέδιο προώθησης. Αυτό περιλαμβάνει την εκχώρηση κατάλληλων φράσεων-κλειδιών στις κατάλληλες σελίδες της ιστοσελίδας. Διασφαλίζουμε έτσι ότι οι επισκέπτες σας θα σας βρίσκουν όταν αναζητούν όρους σχετικούς με την επιχείρησή σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

6. Εφαρμογή

Αξιοποιώντας το πλάνο έρευνας και προώθησης, ξεκινάμε να εμφαρμόζουμε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα σας. Καταγράφουμε και παρακολουθούμε κάθε μια από τις ενέργειες μας, ώστε να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητά τους.

7. Παρακολούθηση Επισκεψιμότητας & Ταξινόμησης

Παρακολουθούμε την ιστοσελίδα σας αναλύοντας μετρήσεις που συλλέγονται μέσω του Google Analytics και της Search Console. Αυτές οι πληροφορίες μας δείχνουν όχι μόνο την απόδοση της ιστοσελίδα σας, αλλά μπορεί επίσης να μας προσφέρει νέες ευκαιρίες ή να εντοπίσει αποτυχίες και αστοχίες.

8. Βελτίωση Πλάνου Προώθησης

Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα απόδοσης της ιστοσελίδας, τροποποιούμε τα σχέδια μας στο SEO και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητα των αλλαγών μας. Μελετώντας τα δεδομένα των αναλύσεων, μπορούμε να κάνουμε προσαρμογές και να συνεχίσουμε να μετατρέπουμε επισκέπτες σε πελάτες.

9. Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο που στόχο έχει να προκαλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας αλλά και να αποδίδει καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης.

10. Αναφορά και Διατήρηση

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε και να ενημερώνουμε τακτικά τις επιδόσεις της ιστοσελίδας σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει τον έλεγχο των παραγόμενων δεδομένων μαζί με τη γενική υγεία της ιστοσελίδας σας. Αυτό μας επιτρέπει να διατηρούμε τη θέση σας στην κορυφή.